Himoslomat Oy | Länsi-Himoksentie 4 42100 Jämsä | +358 (0)20 711 9200 | himoslomat@himoslomat.fi
Karhunkämmen
Краткие сведения

Main Image
1 / 29
 

Классификация 5
Тип размещения
Спальные места 12
Домашние животные разрешаются
Sähkö-tai kaasugrilli tai grillikatos
Стиральная машина
Интернет
Сушильный шкаф
Джакузи
Собственный пляж
Вблизи пляжа
Загородный дом для конференц-целей
Himos-Patalahti Golf Mökkipelioikeus
Коттеджи по районам Район Северо-Западного Химоса
  Сайты с информацией о размещении

Описание

200 м² + 40 м², 3 спальни + верхний ярус, 12 чел.


Роскошная, качественно отделанная и обставленная вилла в коттеджном поселке Луотейс-Химос. Оптимальное месторасположение - поблизости от северных склонов и озера Паталахти.


На входном этаже находятся просторная и стильная гостиная и кухня, из окон которых открывается потрясающий вид на озеро Паталахти. Кроме того, на этом же этаже находятся две отдельные спальни, в одной из которых предусмотрены ванная комната с джакузи и выход на террасу.


На нижнем этаже находятся гостиная с камином и телевизором, одна спальня и помещения сауны. Кроме того, с нижнего этажа можно выйти на заднюю террасу, где установлено джакузи.

Спальные места:


На входном этаже находятся две спальни, в каждой из которых установлено по две односпальные кровати.

На нижнем этаже расположена одна спальня с тремя односпальными кроватями.

Верхний ярус с пятью односпальными кроватями.

Оснащение кухни:


Холодильник с морозильной камерой, винный шкаф, духовой шкаф, плита, микроволновая печь, посудомоечная машина, чайник, тостер, кофеварка, посуда, кухонные принадлежности.

Прочее оснащение:


Одеяла и подушки, уборочный инвентарь, сауна, 2 душа, 2 туалета, телевизор, цифровая приставка, DVD-плеер, CD-радио-плеер, доступ в интернет, камин, сарай для дров, воздушный тепловой насос, газовый гриль (для использования только летом)

В подсобном помещении установлены стиральная машина, сушильная машина и сушильный шкаф.

Джакузи на открытом воздухе:


На вилле установлено джакузи на открытом воздухе, которое при желании можно забронировать. Плата за пользование джакузи 160 евро/период бронирования. Если вы бронируете джакузи уже после прибытия, то плата за пользование джакузи составит 185 евро/период бронирования.

В определенные периоды времени система автоматически добавляет плату за пользование джакузи к стоимости проживания в коттедже. При этом в подтверждении бронирования джакузи будет указано отдельной строкой. Эти периоды времени можно уточнить здесь.

Необходимо учесть:


Финальная уборка не включена в стоимость проживания.

Обязательная плата за финальную уборку 150 евро добавляется при любом бронировании.

Расстояния:


Стойка регистрации Химос Центр 2,0 км
Рестораны курорта Химос/ Отель Химос 2,2 км
Химос Ареена 2,2 км
Магазины курорта Химос 2,0 км
Западные склоны 2,6 км
Северные склоны 0,5 км
Поле для гольфа 3,1 км


карта района

URL

http://winres.himoslomat.fi/shops/acc/himos/ProductDetails.aspx?d=EXKAM&p=M12&l=ru

Оценки клиентов

Majoituksen keskimääräinen arvio on 4,33. Итого (0) оценок
  
Data pager
Data pager
12
Покажите
PageSizeComboBox
PageSizeComboBox
select
Maija 12.10.2020
Hieno oli "mökki". Hyvin varusteltu ja siisti..Jyrkkien portaiden takia kaipasimme portteja portaiden ylä-ja alapäähän..ne on tosi vaaralliset pikkulapsille ja humalaisille kun portaiden yläpäässä on niin kapea käytävä ohittaa portaat..Alapäähän siksi kun pientä lasta kiinnostaa portaat tosi paljon...
Анонимный 13.8.2020
Karhunkämmen mökki oli sopiva syntymäpäivien viettoon. Mökissä avara yhtenäinen tila, iso katettuvterassi ja hyvä piha-alue. Mökki ei ole enään siisteimmässä kunnossa ja kaipaisi remontointia, erityisesti ylä- ja alakerran terassit. Mökkiä ei myöskään oltu siivottu kunnolla, joten tässä olisi parantamisen varaa. Ulkoporealtaan puhdistuskapasiteetti ei vastaa mökin henkilömäärää (majoitus 12 hlölle), porealtaan puhdistus- kemikaaleja ei ollut mökissä valmiina saatavilla.

Kiitos palautteesta, allas kloorataan ennen asiakkaan tuloa ja altaassa on tietty pitoisuus klooria. Klooria ei voida enempää laittaa kuin suoritusmäärän mukaan. Karhunkämmenen allas on tilava 6 henkilön allas ja puhdistusteholtaan malli on yksi parhaimpia.Turvallisuussyistä vedenhoitoaineita ei voi jättää vapaasti käytettäväksi mökkiin, jonka vuoksi vastaanotosta on annettu porealtaan päivystyspuhelinnumero, joka palvelee 24/7 kaikissa porealtaaseen liittyvissä asioissa.-HimosLomat-
Анонимный 28.2.2020
Upea huvila! Näkymät hienot ja toimi hienosti meidän 8 hengen porukalle, oleskelutiloja riitti, kuten tilaakin.
Анонимный 19.2.2020
Mahtava "mökki", toistamiseen oltiin!!! Miinusta alakerran kylppärin lattian käytännöllisyys (ei saa kuivattua, kun vesi jää kivien väliin). Samoin alakerran oleskelutilan lattia, kun lapsia menee saunan ja poreiden väliä, niin se tuhottoman liukas märkänä. Ainakin kynnysmattoja tms enemmän. Ja alakerran oleskelutuolit/sohva vaihtoon tai päällisten pesu. Mutta muuten siis aivan loisto paikka!
Анонимный 29.7.2019
Ihan kohtuullisen hyvä mökki isolle porukalle. Pohjaratkaisu toimiva. Pirninä miinuksina kylläkin, että liesitasoista toinen ei toiminut, valoja oli rikki sieltä täältä ja asunnossa oli vain yksi heikkotehoinen ilmalämpöpumppu. Osuimme 32 asteen helteillä mökkiin ja koko rakennuksen sisälämpötila oli aivan järkyttävä. Kokonaisuuten kuitenkin siisti ja toimiva mökki, jonka mielelläni vuokraan uudelleen.

Kiitos palautteestasi. Liesitaso huvilassa on vaihdettu uuteen ja ilmalämpöpumppu on huollettu. -HimosLomat-
Карта
Закройте