Himoslomat Oy | Länsi-Himoksentie 4 42100 Jämsä | +358 (0)20 711 9200 | himoslomat@himoslomat.fi
Rantatuoppi 2, 12 hlön paritalo
Ominaisuudet

Main Image
1 / 21
 

Luokitus 5
Majoitustyyppi 10 Hengen mökki
Vuodepaikat 12
Lemmikkieläimet sallittu
Sähkö-tai kaasugrilli tai grillikatos
Pesukone
Internet
Kuivauskaappi
Poreallas
Oma uimaranta
Uimaranta lähellä
Kokoushuvila
Himos-Patalahti Golf Mökkipelioikeus
Mökit alueittain Kivistönranta
  Majoituksen kotisivut

Kuvaus

240 m², 5 mh, 12 hlöä


Keski-Himoksella Patalahden järven rannalla sijaitseva upea, erittäin tilava paritalo. Huoneistot ovat laadukkaasti ja korkeatasoisesti varustettuja sekä pelkistetyn modernisti sisustettuja.


Sisääntulokerroksessa on yksi erillinen makuuhuone, jossa parisänky. Avarassa "tupa-keittössä" on erittäin korkeatasoisesti varustettu keittiönurkkaus. Samasta tilasta löytyvät myös ruokailutila sekä tilava ja viihtyisä oleskelutila, jossa nahkasohvat sekä takka. Koko tilan kruunaa upea näkymä järvelle.

Sisääntulokerroksessa on myös wc sekä suihku ja tuvasta rappuset johtavat avoimelle parvelle, jossa 3 erillistä sänkyä.


Alakerrassa on neljä erillistä makuuhuonetta sekä oleskelutila, josta pääsee ihailemaan jälleen rantanäkymää. Alakerrassa on tilava sauna, suihkutila, jossa kaksi suihkupistettä sekä erillinen wc.


Talossa näyttävä kuisti järvelle sekä oma laituri. Sekä sisääntulokerroksesta että alakerrasta on pääsy kuistille ja laiturille. Kuistin vieressä myös viihtyisä grillikatos (käytössä kesä- ja syysaikaan).

Huoneistossa on myös autokatos.

Makuutilat:


Sisääntulokerroksessa on yksi makuuhuone, jossa parisänky.

Alakerrassa neljä makuuhuonetta, joissa kolmessa on kaksi erillistä sänkyä ja yhdessä yksi sänky.

Parvella avoin tila, jossa kolme erillistä sänkyä. Parven korkeus 160 cm.

Keittiön varustus:


Jääkaappi, uuni, liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone, astiasto, ruoanlaittovälineet.

Muu varustus:


Peitot ja tyynyt, siivousvälineet, pyykinpesukone, kuivauskaappi, siivousvälineet, pölynimuri, sauna, 2 suihkua, 2 wc:tä, TV, takka, puuvarasto, ilmalämpöpumppu, kaasugrilli, nettiyhteys.

Ulkoporeallas:


Huvilassa on ulkoporeallas, jonka voi halutessaan varata käyttöönsä. Ulkoporealtaan hinta 160 €/varausaika. Hinta on 185€/varausaika, jos varaus tehdään saapuessa.

Tiettyinä aikoina järjestelmä automaattisesti lisää ulkoporealtaan käyttömaksun varaukselle mökin hinnan lisäksi. Ulkoporeallas näkyy varauksella eriteltynä tuoterivinä. Kyseiset ajankohdat voi tarkistaa täältä.

Huomioitavaa:


Majoitushinta ei sisällä lähtösiivousta.

Pakollinen lähtösiivousmaksu 196 € lisätään kaikkiin varauksiin.

Etäisyydet:HimosCenter vastaanotto 1,0 km
Himos Ravintolat/Himos Hotelli 1,2 km
Himos Areena 1,2 km
Himos Kauppa 1,0 km
Länsi-Rinteet 1,6 km
Pohjois-Rinteet 1,1 km
Golf 2,1 km


Mökkialueen kartta

URL

http://winres.himoslomat.fi/shops/acc/himos/ProductDetails.aspx?d=AHTUOP2&p=M10&l=fi

Asiakkaiden arviot

Majoituksen keskimääräinen arvio on 3. Yhteensä 6 arviota
  
Data pager
Data pager
12
Näytä
PageSizeComboBox
PageSizeComboBox
select
anonyymi 31.10.2021
Mökki todella huonossa kunnossa lähes kaikilta osin, kunnosta näkee että täysin vailla huolenpitoa. Suihkussa vesihana valuttaa jatkuvasti vettä, suihkun seinässä jotain sientä ja saunan ovea ei saa kiinni. Tupakantumppeja terassin pöydällä, terassin pöytään sulatettu muovia ja tölkkejä pihan puskat pullollaan. Kaikki kaapistojen ovet märkätiloissa lahoamaisillaan. Patjat ovat kellertäviä. Tätä mökkiä ei voi suositella, vaikka mukavassa paikassa onkin.
anonyymi 18.10.2021
Hieno tilava mökki hyvillä varusteilla, ei moitittavaa. Kun mökkeilette ottakaa käsipyyhkeitä wc-tiloihin laitettavaksi.
anonyymi 30.7.2021
Mökki oli kokonaisuudessaan toimiva. Risuja saa lähinnä heti suihkuhuoneen edessä oleva ulkotila, joka oli epäsiisti, erityisesti viemäri näytti sotkuiselta. Yläkerran wc on kärsinyt kosteusvaurioista ja se näkyy kalusteissa, jotka olisi helppo uudistaa siistimmäksi ja lisätä sinne myös koukkuja pyyhkeille, nyt niitä ei ole ollenkaan. Mökissä on myös epämääräinen haju (vanha olut), joka juontuu varmaan siitä, että asukkaat ovat todennäköisesti usein biletysporukkaa, tähän tarkoitukseen mökki on varmaan oikein hyvä. Viereisessä mökissä asukkailla oli koira, joka haukkui, se ei tietenkään ole tämän mökin vika, mutta voisiko harkita lemmikkien kieltämistä näihin mökkeihin, jotka ovat kuitenkin niin lähekkäin, että naapurien äänet kuuluvat herkästi. Hinta/laatusuhde ei oikein kohtaa, koska odotukset olivat korkeammalla. Jotakin olisi tehtävä hajuhaittojen ja kosteusvaurioiden sekä siivoamisen suhteen. Kaikesta näistä huolimatta viihdyimme suhteellisen hyvin. Oma laituri, iso patio ja järvi olivat parasta antia.
Marko V. 12.7.2021
Mökki on iso, hyvällä paikalla ja omalla rannalla. Valitettavasti mökin siisteydessä on toivomisen varaa. Siivousta, silikonien vaihtoa ja yleistä huoltoa mökki kieltämättä tarvitsee. Kunto ei vastaa hintaa. Ilman rantaa olisi tullut kolme tähteä, nyt kallistui neljään tähteen nippa nappa.
anonyymi 2.6.2021
Mökki hienolla paikalla ja puitteet olisivat hyvät, ikävä kyllä muutama seikka latisti hieman lomaa. - Vaikutti siltä, ettei mökkiin ole tehty kunnon siivousta aikoihin. Lamppujen päällä vuosien pölyt, uuninluukku, ikkunat täynnä jälkiä ym. - Astiasto vajaa. Meinasi tulla hätä, kun oletimme että paikasta löytyy vähintään 12 hengelle astiat ja esim. kahvikuppeja oli vieraille laittaa vain 7kpl. ----- Porealtaasta pitkä miinus. Vesi ei lämmennyt kun max. 31 asteiseksi, altaassa ei tarjennut olla. Muistan saman ongelman samaisessa mökissä vuosien takaa joten.. Ei näemmä ole ollut kiinnostusta korjata ongelmaa.
* Kiitos arvostelusta. Siistijät ovat tarkistaneet astiat ja suursiivousta on suositeltu omistajalle. Porealtaasta ei ole löytynyt mitään vikaa, vesi lämpiää normaalisti 38 asteeseen. T. HimosLomat
Kartta
Sulje