Himoslomat Oy | Länsi-Himoksentie 4 42100 Jämsä | +358 (0)20 711 9200 | himoslomat@himoslomat.fi
Himoskotka 7
Ominaisuudet

Main Image
1 / 15
 

Luokitus 3
Majoitustyyppi 6 hengen mökki
Vuodepaikat 6
Lemmikkieläimet sallittu
Sähkö-tai kaasugrilli tai grillikatos
Pesukone
Internet
Kuivauskaappi
Poreallas
Oma uimaranta
Uimaranta lähellä
Kokoushuvila
Himos-Patalahti Golf Mökkipelioikeus
Mökit alueittain Länsi-Himos ja Himoslaakso
  Majoituksen kotisivut

Kuvaus

62 m², 6 hlöä, hintaryhmä 4


Uljas Himoskotka! Neljä huoneistoa samassa rakennuksessa. Näyttävä kokonaisuus niin sisältä kuin päältäkin. Mökin ikkunoista avautuu upea näkymä Länsi-Himoksen rinteille. Länsi-Himoksen rinteisiin, laduille ja moottorikelkkareiteille vain muutama kymmenen metriä.

Huoneisto sijaitsee rakennuksen alakerrassa ja on kahdessa tasossa. Olohuone, hyvin varusteltu keittiönurkkaus ja yksi makuuhuone ovat muutamaa porrasta alemmalla tasolla kuin saunatilat ja toinen makuuhuone.
Toisessa makuuhuoneessa on parisänky ja toisessa kerrossänky sekä yksi erillinen sänky. Lisäksi mökissä on patja, jonka voi sijoittaa haluamaansa huoneeseen.

Mökin varustus:


Jääkaappi, astiasto, liesi, mikrouuni, astianpesukone, TV, vaatteiden kuivauskaappi, takka ja sauna.
Mökeissä on peitteet ja tyynyt, mutta siellä ei ole lakanoita ja pyyhkeitä.

Etäisyydet:HimosCenter vastaanotto 0,5 km
Himos Ravintolat/Himos Hotelli 0,7 km
Himos Areena 0,7 km
Himos Kauppa 0,5 km
Länsi-Rinteet 0,1 km
Pohjois-Rinteet 3,0 km
Golf 0,1 km


Mökkialueen kartta

URL

http://winres.himoslomat.fi/shops/acc/himos/ProductDetails.aspx?d=HLKOT7&p=M06&l=fi

Asiakkaiden arviot

Majoituksen keskimääräinen arvio on 3,33. Yhteensä 6 arviota
  
Data pager
Data pager
12
Näytä
PageSizeComboBox
PageSizeComboBox
select
anonyymi 23.6.2019
Hei, Mökki oli odotustemme mukainen. Huoneet olivat siistejä ja tarvittavat keittiövälineet oli saatavilla. Ainut epäkohta asunnossa oli muurahaisongelma. Jostakin pääsi muurahaisia sisälle. Kaiken kaikkiaan olemme tyytyväisiä saamaamme palveluun ja vuokraamaamme asuntoon. Kiitos
anonyymi 25.3.2019
Mökki kohtuullisen siistissä kunnossa, muutamia huomioita: Kynnysmattojen kulmat kippurassa, kompastumisen vaara WC:n saippua-automaatti oli tyhjä Jääkaapin valo ei toiminut Pakastin jäässä ja homeessa Leikkuuveitset kaikki isommasta pienempään aivan tylsiä, niillä ei tehnyt yhtään mitään Sakset tylsät ja 'väljät', ei saanut edes paperia leikattua Teemukit olisi hyvä lisä muuten riittävään astiastoon Mäntykalusteet kaipaisivat huoltoa, hiontaa ja lakkausta Runkopatjat surkeat, jousista ei oikeastaan enää mitään jäljellä Saunan valo syttyy ja sammuu omia aikojaan löylyttelyn aikana Yläkerran verannalta tippuu lattialautojen välistä lumien sulamisvedet alakerran terassin tuoleille ja pöydälle, ei voinut kevätauringosta terassilla nauttia
anonyymi 15.3.2019
Loistava sijainti. Siisti ja toimiva.
anonyymi 3.3.2019
Mökin sijainti on mainio, kunto ja siisteys myös ok. Takkaa emme saaneet vetämään , savut tuli kaikki sisälle. Kahvi/teemukeja kaipasimme astiastoon.
anonyymi 26.2.2019
Loistava sijainti!' mökki oli riittävän siisti ja ok varustettu. Pikku parannusehdotuksia: - Suolaa ja pippuria voisi olla saatavilla - Jostain tuli savun tai noen hajua (takan kautta?), vaikka emme polttaneet takassa mitään. Tuntui että poistui kun laitoimme takkaimurin päälle. - Edelliseen liittyen, takassa näkyi olevan kaksi peltiä mutta ei selkeitä ohjeita miten niitä käytetään (onko molemmat kiinni silloin kun kahvat pohjassa?)
Kartta
Sulje