Himoslomat Oy | Länsi-Himoksentie 4 42100 Jämsä | +358 (0)20 711 9200 | himoslomat@himoslomat.fi
Himostaipale A3
Ominaisuudet

Main Image
1 / 21
 

Luokitus 2
Majoitustyyppi 10 Hengen mökki
Vuodepaikat 10
Lemmikkieläimet sallittu
Sähkö-tai kaasugrilli tai grillikatos
Pesukone
Internet
Kuivauskaappi
Poreallas
Oma uimaranta
Uimaranta lähellä
Kokoushuvila
Himos-Patalahti Golf Mökkipelioikeus
Mökit alueittain Himosranta
  Majoituksen kotisivut

Kuvaus

92 m², 10 hlöä, 3 mh


Yksittäiset, isot ja viihtyisät mökit n. 4 km päässä Himoksen rinteistä ja palveluista. Näissä mökeissä viihtyy suurempikin perhe.Alakerrassa on viihtyistä olohuone ja keittiötilat. Lisäksi kaksi makuuhuonetta, sauna sekä wc.

Yläkerrassa on iso makuuhuone, jossa nukkumapaikat neljälle. Avoimella parvella on vielä kaksi sänkyä.
h1>Makuutilat:
Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa kaksi erillistä vuodetta.

Yläkerran isossa makuuhuoneessa on neljä yksittäistä vuodetta, Avoimella parvella lisäksi kaksi sänkyä.

Keittiön varustus:


Jääkaappi, liesi, uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, astiasto ja ruoanlaittovälineet.

Muu varustus:


Vuodevaatteet, siivousvälineet, vaatteiden kuivauskaappi, TV, takka, puuvarasto, sauna, wc, ilmalämpöpumppu, kesäkaudella kaasugrilli käytössä.

Huomioitavaa:


Majoitushinta ei sisällä lähtösiivousta eikä liinavaatteita.

Tiettyinä aikoina kaikkiin majoitusvarauksiin lisätään lähtösiivous, jonka järjestelmä automaattisesti lisää varaukselle mökin hinnan lisäksi.
Siivous näkyy varauksella eriteltynä tuoterivinä. Kyseiset ajankohdat voi tarkistaa täältä.

Liinavaatteet voi tarvittaessa vuokrata Himos Centeristä.

Etäisyydet:HimosCenter vastaanotto 4,1 km
Himos Ravintolat/Himos Hotelli 4,3 km
Himos Areena 4,3 km
Himos Kauppa 4,1 km
Länsi-Rinteet 4,8 km
Pohjois-Rinteet 6,0 km
Golf 5,3 km


Mökkialueen kartta

URL

http://winres.himoslomat.fi/shops/acc/himos/ProductDetails.aspx?d=HRHT03&p=MA&l=fi

Asiakkaiden arviot

Majoituksen keskimääräinen arvio on 3. Yhteensä 4 arviota
  
anonyymi 20.1.2020
Mökki oli meidän porukan tarpeisiin hyvä. Keittiön tuolit olivat niin vanhat ja huterat että vähän pelotti istua, ettei tuolit hajoa kasaan.
anonyymi 27.12.2019
Hei Mökissä oli hiekkaa lattioilla, siisteydestä 7. Alakerran ison maakuuhuoneen patteri ei toiminut, eis aau sitä päälle ollenkaan. Meinasi loppupäivinä olla jo vähän kylmä. Muuten mökki vastasi meidän odotuksia ja mahduimme isollakin porukalla sinne Joulua viettämään.
anonyymi 25.2.2019
Laatu oli hintaan nähden vaatimaton. Mökin keittiövarustelussa oli puutteita; mm. Paistinlasta ja leikkuulauta puuttuivat. Pikkulusikoita oli alle 10, kyse kuitenkin 10 hengen mökistä. Varustelu oli hoidettu halvimman mukaan; kahvinkeitin keitti haaleaa kahvia, imuri veteli viimeisiään, pari mökin lämpöpattereista ei toiminut ollenkaan. Tuotiin kyllä lisälämmittimiä kun asiasta annettiin palautetta, myös paistinlasta saatiin infosta, joka on siis noin viiden km päässä mökistä. Kattiloita oli hyvin, mutta kannet puuttuivat. Kahvimukit oli nykyaikaan nähden pieniä. Kylpyhuoneen ikkunapoka näytti olevan osittain homeessa. Hyvää oli se, että mökissä oli perusvarustelu WC- ja talouspaperin sekä astianpesuaineiden osalta. Muuten keittiö oli kyllä hyvin riisuttua mallia, eli ei mausteita, leivinpaperia, suolaa, sokeria, yms. Joita yleensä asukkailta jää tuollaisiin vuokramökkeihin. Sängyt olivat hyvät. Jos hinta olisi ollut kohtuullisempi, tuollaiset em. puutteet sietäisi, nyt tosiaan hinta-laatusuhde ei ollut ollenkaan kohdillaan, vaikka hiihtolomaviikko olikin.
anonyymi 4.10.2015
Himostaipale A3 oli siistissä kunnossa ja kaikki perusjutut löytyivät. Keittiössä jääkaappi, viileäkaappi ja pieni pakastinlokero, astioita ja ruoanlaittovälineitä riittävästi. Tiskikoneen pesuohjelmat ovat tosin sen verran pitkiä, että kerttisastioita tarvittiin välillä. Hyvä ja edullinen majoitus isolle porukalle ja ehdoton plussa, että koiran sai ottaa mökkiin mukaan.
Kartta
Sulje