Himoslomat Oy | Länsi-Himoksentie 4 42100 Jämsä | +358 (0)20 711 9200 | himoslomat@himoslomat.fi
Rantatuoppi 2, 12 hlön paritalo
Ominaisuudet

Main Image
1 / 21
 

Luokitus 5
Majoitustyyppi 10 Hengen mökki
Vuodepaikat 12
Lemmikkieläimet sallittu
Sähkö-tai kaasugrilli tai grillikatos
Pesukone
Internet
Kuivauskaappi
Poreallas
Oma uimaranta
Uimaranta lähellä
Kokoushuvila
Himos-Patalahti Golf Mökkipelioikeus
Mökit alueittain Kivistönranta
  Majoituksen kotisivut

Kuvaus

240 m², 5 mh, 12 hlöä


Keski-Himoksella Patalahden järven rannalla sijaitseva upea, erittäin tilava paritalo. Huoneistot ovat laadukkaasti ja korkeatasoisesti varustettuja sekä pelkistetyn modernisti sisustettuja.


Sisääntulokerroksessa on yksi erillinen makuuhuone, jossa parisänky. Avarassa "tupa-keittössä" on erittäin korkeatasoisesti varustettu keittiönurkkaus. Samasta tilasta löytyvät myös ruokailutila sekä tilava ja viihtyisä oleskelutila, jossa nahkasohvat sekä takka. Koko tilan kruunaa upea näkymä järvelle.

Sisääntulokerroksessa on myös wc sekä suihku ja tuvasta rappuset johtavat avoimelle parvelle, jossa 3 erillistä sänkyä.


Alakerrassa on neljä erillistä makuuhuonetta sekä oleskelutila, josta pääsee ihailemaan jälleen rantanäkymää. Alakerrassa on tilava sauna, suihkutila, jossa kaksi suihkupistettä sekä erillinen wc.


Talossa näyttävä kuisti järvelle sekä oma laituri. Sekä sisääntulokerroksesta että alakerrasta on pääsy kuistille ja laiturille. Kuistin vieressä myös viihtyisä grillikatos (käytössä kesä- ja syysaikaan).

Huoneistossa on myös autokatos.

Makuutilat:


Sisääntulokerroksessa on yksi makuuhuone, jossa parisänky.

Alakerrassa neljä makuuhuonetta, joissa kolmessa on kaksi erillistä sänkyä ja yhdessä yksi sänky.

Parvella avoin tila, jossa kolme erillistä sänkyä. Parven korkeus 160 cm.

Keittiön varustus:


Jääkaappi, uuni, liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone, astiasto, ruoanlaittovälineet.

Muu varustus:


Peitot ja tyynyt, siivousvälineet, pyykinpesukone, kuivauskaappi, siivousvälineet, pölynimuri, sauna, 2 suihkua, 2 wc:tä, TV, takka, puuvarasto, ilmalämpöpumppu, kaasugrilli, nettiyhteys.

Ulkoporeallas:


Huvilassa on ulkoporeallas, jonka voi halutessaan varata käyttöönsä. Ulkoporealtaan hinta 160 €/varausaika. Hinta on 185€/varausaika, jos varaus tehdään saapuessa.

Tiettyinä aikoina järjestelmä automaattisesti lisää ulkoporealtaan käyttömaksun varaukselle mökin hinnan lisäksi. Ulkoporeallas näkyy varauksella eriteltynä tuoterivinä. Kyseiset ajankohdat voi tarkistaa täältä.

Huomioitavaa:


Majoitushinta ei sisällä lähtösiivousta.

Pakollinen lähtösiivousmaksu 196 € lisätään kaikkiin varauksiin.

Etäisyydet:HimosCenter vastaanotto 1,0 km
Himos Ravintolat/Himos Hotelli 1,2 km
Himos Areena 1,2 km
Himos Kauppa 1,0 km
Länsi-Rinteet 1,6 km
Pohjois-Rinteet 1,1 km
Golf 2,1 km


Mökkialueen kartta

URL

http://winres.himoslomat.fi/shops/acc/himos/ProductDetails.aspx?d=AHTUOP2&p=M10&l=fi

Asiakkaiden arviot

Majoituksen keskimääräinen arvio on 3,57. Yhteensä 7 arviota
  
Data pager
Data pager
12
Näytä
PageSizeComboBox
PageSizeComboBox
select
Jari Kokko 12.7.2022
Huvila on ihastuttavalla paikalla oman rannan välittömässä läheisyydessä. Ikkunoista avautuvat rantamaisemat ovat ainakin näin kesäaikaan maalaukselliset. Saunaosasto on varustettu kahdella suihkulla ja siitä on uloskäynti suoraan terassille ja paljuun. Palju oli suurempi kuin yleensä muissa himoksen mökeissä. Vessoja ei ole ympätty saunatiloihin, vaan huvilasta löytyy kaksi erillistä vessaa. Toisesta vesassasta löytyy lisäksi suihku. Todella kätevää isommalla porukalla. Saunaosaston lattia oli kosteana hyvin liukas ja viereisen oleskelutilan lattia erittäin liukas. Tämä on iso turvallisuusriski. Myös saunan kohtuullisen korkea ja kiikkerä astinjakkara voi kaatuessaan aiheuttaa loukkaantumisriskin. Suuresta keskikerroksen oleskelutilasta ei ole oikein fiksua yhteyttä alakerran saunatiloihin eikä keskikerroksen terassilta näe paljua. Tämä jakaa hieman porukkaa ja rajoittaa hauskanpitoa ja tästä pieni miinus. Keittiö oli hyvin varusteltu ja sieltä löytyi iso jääkaappi ja pakastin. Jääpala-automaatti ja ilmalämpöpumppu oli luksusta. Ilmalämpöpumpun pystyi kytkemään kuivatustoiminnolle, joten huvilassa säilyi koko ajan mukavan viileä ja kuiva ilma, vaikka alakerrassa saunottiin koko ajan. Yläkerran parvella tätä osattiin arvostaa. Alakerran makuuhuoneiden järjestely oli hieman omituinen kun takimmaiseen makuuhuoneeseen joutui kulkemaan toisen makuuhuoneen kautta. Tästä toinen miinus. Portaita oli kohtuullisen helppoa käyttää. Ne olivat riittävän leveät ja loivat. Hinta/laatusuhde on tässä huvilassa erittäin hyvää tasoa. Jos haluaisin pelata omaan pussiin niin antaisin vain yhden tähden, jotta minulla olisi suurempi mahdollisuus saada tämä varattua seuraaviin festivaaleihin :)
anonyymi 31.12.2021
Aivan mahtava!
anonyymi 18.10.2021
Hieno tilava mökki hyvillä varusteilla, ei moitittavaa. Kun mökkeilette ottakaa käsipyyhkeitä wc-tiloihin laitettavaksi.
anonyymi 30.7.2021
Mökki oli kokonaisuudessaan toimiva. Risuja saa lähinnä heti suihkuhuoneen edessä oleva ulkotila, joka oli epäsiisti, erityisesti viemäri näytti sotkuiselta. Yläkerran wc on kärsinyt kosteusvaurioista ja se näkyy kalusteissa, jotka olisi helppo uudistaa siistimmäksi ja lisätä sinne myös koukkuja pyyhkeille, nyt niitä ei ole ollenkaan. Viereisessä mökissä asukkailla oli koira, joka haukkui, se ei tietenkään ole tämän mökin vika, mutta voisiko harkita lemmikkien kieltämistä näihin mökkeihin, jotka ovat kuitenkin niin lähekkäin, että naapurien äänet kuuluvat herkästi. Hinta/laatusuhde ei oikein kohtaa, koska odotukset olivat korkeammalla. Jotakin olisi tehtävä kosteusvaurioiden sekä siivoamisen suhteen. Kaikesta näistä huolimatta viihdyimme suhteellisen hyvin. Oma laituri, iso patio ja järvi olivat parasta antia.
Marko V. 12.7.2021
Mökki on iso, hyvällä paikalla ja omalla rannalla. Valitettavasti mökin siisteydessä on toivomisen varaa. Siivousta, silikonien vaihtoa ja yleistä huoltoa mökki kieltämättä tarvitsee. Kunto ei vastaa hintaa. Ilman rantaa olisi tullut kolme tähteä, nyt kallistui neljään tähteen nippa nappa.
Kartta
Sulje