Himoslomat Oy | Länsi-Himoksentie 4 42100 Jämsä | +358 (0)20 711 9200 | himoslomat@himoslomat.fi
Rantatuoppi 2
Краткие сведения

Main Image
1 / 21
 

Классификация 5
Тип размещения
Спальные места 12
Домашние животные разрешаются
Sähkö-tai kaasugrilli tai grillikatos
Стиральная машина
Интернет
Сушильный шкаф
Джакузи
Собственный пляж
Вблизи пляжа
Загородный дом для конференц-целей
Himos-Patalahti Golf Mökkipelioikeus
Коттеджи по районам
  Сайты с информацией о размещении

Описание

240 м², 5 спален, 12 чел.


Роскошный и просторный двухквартирный коттедж в Центральном Химосе, расположенный на берегу озера Паталахти. Коттедж отделан высококачественными материалами и меблирован в современном стиле.


На входном этаже расположена одна спальня с двуспальной кроватью. В просторной кухне-гостиной имеется прекрасно оснащенный кухонный уголок. В том же помещении есть обеденная зона, а также просторная и комфортная зона для отдыха с кожаными диванами и камином. Из окон комнат открывается прекрасный вид на озеро.

На входном этаже также находятся туалет и душ. Из кухни-гостиной предусмотрена лестница на открытый верхний ярус, где установлены три односпальные кровати.


На нижнем этаже расположены четыре отдельные спальни, а также комната отдыха, из окон которой можно любоваться видом на озеро. На нижнем этаже находятся просторная сауна, душевая с двумя душами и отдельный туалет.


В вашем распоряжении будут красивая веранда с видом на озеро и собственный причал. Как с входного, так и с нижнего этажа предусмотрен выход на веранду и к причалу. Рядом с верандой вы также найдете гриль под навесом (для использования летом и осенью).

Рядом с виллой также есть навес для автомобилей.

Спальные места:


На входном этаже находится одна спальня с двуспальной кроватью.

На нижнем этаже расположены четыре спальни: в трех из них установлено по две односпальные кровати, еще в одной - одна односпальная кровать.

На верхнем ярусе находится открытое пространство с тремя односпальными кроватями. Высота потолков верхнего яруса 160 см.

Оснащение кухни:


Холодильник, духовой шкаф, плита, микроволновая печь, посудомоечная машина, посуда, кухонные принадлежности.

Прочее оснащение:


Одеяла и подушки, уборочный инвентарь, стиральная машина, сушильный шкаф, уборочный инвентарь, пылесос, сауна, 2 душа, 2 туалета, телевизор, камин, сарай для дров, воздушный тепловой насос, газовый гриль (для использования летом и осенью), джакузи на открытом воздухе. Доступ в интернет.

Джакузи на открытом воздухе:


На вилле установлено джакузи на открытом воздухе, которое при желании можно забронировать. Плата за пользование джакузи 160 евро/период бронирования. Если вы бронируете джакузи уже после прибытия, то плата за пользование джакузи составит 185 евро/период бронирования.

В определенные периоды времени система автоматически добавляет плату за пользование джакузи к стоимости проживания в коттедже. При этом в подтверждении бронирования джакузи будет указано отдельной строкой. Эти периоды времени можно уточнить здесь.

Необходимо учесть:


Финальная уборка не включена в стоимость проживания.

Обязательная плата за финальную уборку 196 евро добавляется при любом бронировании.

Расстояния:


Стойка регистрации Химос Центр 1,0 км
Рестораны курорта Химос/ Отель Химос 1,2 км
Химос Ареена 1,2 км
Магазины курорта Химос 1,0 км
Западные склоны 1,6 км
Северные склоны 1,1 км
Поле для гольфа 2,1 км


Карта района

URL

http://winres.himoslomat.fi/shops/acc/himos/ProductDetails.aspx?d=AHTUOP2&p=M10&l=ru

Оценки клиентов

Majoituksen keskimääräinen arvio on 3,78. Итого (0) оценок
  
Data pager
Data pager
12
Покажите
PageSizeComboBox
PageSizeComboBox
select
Анонимный 13.2.2023
Mahtavaa, että olohuonetilan istumapaikkoihin, isoon sohvaan ja hauskoihin "sikarituoleihin" on panostettu! Oli todella mukava istua laskupäivän päätteeksi leveästi rentoutuen! 12hlö mökkiä ajatellen ruokailutila on liian pieni eli ruokapöydän ympärille mahtuu vain 10hlö nautiskelemaan. Tämä on kummallinen ratkaisu. Missä kaksi istuu? :) Vaikka tuoleja löytyisi, ei se lisää pöytätilaa. Poreamme ja takapihan rauha on erittäin hyvin suunniteltu ja kokonaisuutena suihku/sauna -tilat on toimivat. Ymmärrän mökkien käyttömäärän ja sen, että niissä majoittuu joskus enemmänkin kuin tuo ilmoitettu määrä. Tämä näkyy vessoissa ja pienissä asioissa: pelien reunat vettyneet pilalle, astiasto on siinä ja siinä, sängyt eivät ole tasalaatuisia. Tämä ei ehkä haittaa nuorta 20v henkilöä mutta aikuista urheilevaa nautiskelijaa tämä harmittaa. Alakerran nurkkahuoneen sängyt olivat aivan eri kaliberia, heikompaa laatua mitä muut sängyt!! Keittön, baaripöydän sekä olohuoneen luoma tila on todella kiva ja toimiva isolle porukalle. Osa kokkailee, osa juttelee sohva-alueella ja osa siinä välissä pienen pöydän äärellä. Kiva kokonaisuus. Yksi huvitusta herättävä asia oli ensimmäisen tason makkari, jossa oli lamppuja joka lähtöön hyvin pieneen tilaan ahdettuna. Mitäpä jos kattokruunu roikkuisi baaripöydän päällä? :D :D Hieno se kyllä oli. Kiitos tulemme kyllä tähän kohteeseen uudestaan, josko varaus osuu.
Анонимный 26.9.2022
Tilava mökki jossa hyvä äänieristys, naapurimökkien äänet eivät kantautuneet sisälle. Keittiössä erinomainen varustus, mm shamppanjalasit ja cooleri sekä jääpalakone.
Jari Kokko 12.7.2022
Huvila on ihastuttavalla paikalla oman rannan välittömässä läheisyydessä. Ikkunoista avautuvat rantamaisemat ovat ainakin näin kesäaikaan maalaukselliset. Saunaosasto on varustettu kahdella suihkulla ja siitä on uloskäynti suoraan terassille ja paljuun. Palju oli suurempi kuin yleensä muissa himoksen mökeissä. Vessoja ei ole ympätty saunatiloihin, vaan huvilasta löytyy kaksi erillistä vessaa. Toisesta vesassasta löytyy lisäksi suihku. Todella kätevää isommalla porukalla. Saunaosaston lattia oli kosteana hyvin liukas ja viereisen oleskelutilan lattia erittäin liukas. Tämä on iso turvallisuusriski. Myös saunan kohtuullisen korkea ja kiikkerä astinjakkara voi kaatuessaan aiheuttaa loukkaantumisriskin. Suuresta keskikerroksen oleskelutilasta ei ole oikein fiksua yhteyttä alakerran saunatiloihin eikä keskikerroksen terassilta näe paljua. Tämä jakaa hieman porukkaa ja rajoittaa hauskanpitoa ja tästä pieni miinus. Keittiö oli hyvin varusteltu ja sieltä löytyi iso jääkaappi ja pakastin. Jääpala-automaatti ja ilmalämpöpumppu oli luksusta. Ilmalämpöpumpun pystyi kytkemään kuivatustoiminnolle, joten huvilassa säilyi koko ajan mukavan viileä ja kuiva ilma, vaikka alakerrassa saunottiin koko ajan. Yläkerran parvella tätä osattiin arvostaa. Alakerran makuuhuoneiden järjestely oli hieman omituinen kun takimmaiseen makuuhuoneeseen joutui kulkemaan toisen makuuhuoneen kautta. Tästä toinen miinus. Portaita oli kohtuullisen helppoa käyttää. Ne olivat riittävän leveät ja loivat. Hinta/laatusuhde on tässä huvilassa erittäin hyvää tasoa. Jos haluaisin pelata omaan pussiin niin antaisin vain yhden tähden, jotta minulla olisi suurempi mahdollisuus saada tämä varattua seuraaviin festivaaleihin :)
Анонимный 31.12.2021
Aivan mahtava!
Анонимный 18.10.2021
Hieno tilava mökki hyvillä varusteilla, ei moitittavaa. Kun mökkeilette ottakaa käsipyyhkeitä wc-tiloihin laitettavaksi.
Карта
Закройте