Himoslomat Oy | Länsi-Himoksentie 4 42100 Jämsä | +358 (0)20 711 9200 | himoslomat@himoslomat.fi
207, 2 Hengen Huone
Ominaisuudet

Main Image
1 / 6
 

Luokitus 2
Majoitustyyppi Huoneet
Vuodepaikat 2
Lemmikkieläimet sallittu
Sähkö-tai kaasugrilli tai grillikatos
Pesukone
Internet
Kuivauskaappi
Poreallas
Oma uimaranta
Uimaranta lähellä
Kokoushuvila
Himos-Patalahti Golf Mökkipelioikeus
Mökit alueittain HimosHotelli
  Majoituksen kotisivut

Kuvaus

HimosHotellin päärakennuksen sisääntulokerroksessa sijaitseva 2 hengen huone, jossa on kaksi erillistä vuodetta, televisio, wc ja suihku.Huoneen hintaan sisältyy buffetaamiainen, joka tarjoillaan päärakennuksen Tupa kitchen & barissa ma-pe klo 8-10 ja la-su 8-11.

Sesongin ulkopuolella aamiainen ei sisälly huoneen hintaan, eikä sitä ole tarjolla.


Huomioitavaa:


Hotellissa ei ole perhehuoneita eikä lisävuodemahdollisuutta.

Hotellirakennuksissa ei ole suksien säilytys- tai huoltotilaa.

Yleiset saunat ovat lämpiminä klo 18-21.

HIMOS HOTELLI


Himos Hotellin huoneet ovat kahdessa rakennuksessa. Päärakennuksessa on 11 kahden hengen huonetta ja kaksi kolmen hengen huonetta. Hotellihuoneiden lisäksi vieraitamme palvelee Tupa kitchen & bar ja tilausravintola Liiteri. Myös naisten ja miesten saunat sijaitsevat päärakennuksessa.

Ravintolatiloissa, aulatiloissa sekä suurimmassa osassa hotellihuoneita toimii wlan-yhteys.Toinen hotellirakennus on Rantakammari, joka sijaitsee järven rannalla noin 50 metrin päässä päärakennuksesta, ja siellä on 15 kahden hengen huonetta.Hotellimajoittujien vastaanottopalvelut ovat Himos Centerissä, joka sijaitsee noin 200 metrin päässä hotellirakennuksista.


Alueen kartta

URL

http://winres.himoslomat.fi/shops/acc/himos/ProductDetails.aspx?d=HH2207&p=201&l=fi

Asiakkaiden arviot

Majoituksen keskimääräinen arvio on 3. Yhteensä 1 arviota
  
anonyymi 25.2.2020
Huone oli siisti ja rauhallinen. Rauhallisuus oli tosin muiden yöpyjien ansiota, koska äänieristys oli aika heikko. Käytävästä keskustelu kuului täysin huoneeseen. Aamiainen oli freesi ja monipuolinen. Suurimpana miinuksena oli sauna. Yleinen saunavuoro oli 18-21, siis teoriassa. Kello 18.30 sauna oli vielä kylmä. Kun kävin huomauttamassa asiasta hotellin ravintolassa, ohje kuului "Kyllä sen pitäisi olla päällä. Jos ei ole, käy itse laittamassa päälle. Ajastin toimii kuten kotisaunoissakin." No, saunan ajastus oli säädetty niin, että sauna menee päälle klo 18 eli saunavuoron ensimmäinen tunti on siis tarkoitus odotella saunan hidasta lämpenemistä. Hiihtokeskuksen yhteydessä olevan hotellin saunalta odottaisi vähän jotakin muuta.
Kartta
Sulje