Himoslomat Oy | Länsi-Himoksentie 4 42100 Jämsä | +358 (0)20 711 9200 | himoslomat@himoslomat.fi
Villa Lily
Ominaisuudet

Main Image
1 / 32
 

Luokitus 4
Majoitustyyppi 8 hengen mökki
Vuodepaikat 8
Lemmikkieläimet sallittu
Sähkö-tai kaasugrilli tai grillikatos
Pesukone
Internet
Kuivauskaappi
Poreallas
Oma uimaranta
Uimaranta lähellä
Kokoushuvila
Himos-Patalahti Golf Mökkipelioikeus
Mökit alueittain Länsi-Himos ja Himoslaakso
  Majoituksen kotisivut

Kuvaus

203 m², 4 mh, 8+2 hlöä


Villa Lily on tilava ja viihtyisä yksittäinen huvila Länsi-rinteiden juurella Himoslaakson mökkikylässä, kävelymatkan päässä palveluista, golfista sekä hiihtohisseistä. Takapihan suurelta terassilta on kauniit näkymät järvelle ja mökkialueelle.


Huvilassa on tilava ja hyvin varusteltu keittiö ja ruokailutila, jonka yhteydessä ruokailuryhmä jopa 12 hengelle. Alakerrassa myös takka ja pieni oleskelutila. Villa Lilyssä on toimivat kylpytilat, jossa kaksi suihkua ja sauna sekä pukuhuone jossa pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Pukuhuoneesta on kulku huvilan tilavalle terassille, jossa ulkoporeallas. Terassilla kesällä myös ruokailuryhmä ja kaasugrilli.


Huvilan yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, joista yhdessä on kolme erillistä 80 cm leveää sänkyä, yhdessä makuuhuoneessa on 185 cm leveä parisänky ja kolmannessa kaksi erillistä 80 cm leveää sänkyä. Yläkerrassa on myös kaksi erillistä wc:tä, joissa lisäksi suihkut. Toinen kylpyhuoneista on makuuhuoneen yhteydessä. Alakerrassa on neljäs makuuhuone, jossa erilliset sängyt 2 x 80 cm. Huvilassa on myös 2 ilmatäytepatjaa tarvittaessa lisävuoteeksi.


Ei lemmikkejä.


Majoitushinta ei sisällä lähtösiivousta. Pakollinen lähtösiivousmaksu 99 € lisätään varaukselle.


Huvilassa on ulkoporeallas, jonka voi halutessaan varata käyttöönsä. Ulkoporealtaan hinta 160 €/varausaika. Hinta on 185€/varausaika, jos varaus tehdään saapuessa.
Sesonkiaikoina porealtaan käyttömaksu lisätään automaattisesti kaikkiin varauksiin.

Makuutilat:


Alakerrassa yksi makuuhuone jossa kaksi erillistä sänkyä.
Yläkerrassa kolme makuuhuonetta, yhdessä 185cm leveä parisänky, yhdessä kaksi erillistä sänkyä ja yhdessä kolme erillistä sänkyä.

Keittiön varustus:


Jääkaappi, pakastin, uuni, liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone, astiasto, ruoanlaittovälineet.

Muu varustus:


Vuodevaatteet, siivousvälineet, illmalämpöpumppu, tv, langaton Internet, 2 x vaatteiden kuivauskaappi, pyykinpesukone ja kuivausrumpu, takka, puuvarasto, sauna, 3 x wc, kaasugrilli (käytössä kesä- ja syysaikaan)

Ulkoporeallas:


Huvilassa on ulkoporeallas, jonka voi halutessaan varata käyttöönsä. Ulkoporealtaan hinta 160 €/varausaika. Hinta on 185€/varausaika, mikäli varaus tehdään saapuessa.
Sesonkiaikoina porealtaan käyttömaksu lisätään automaattisesti kaikkiin varauksiin.

Huomioitavaa:


Majoitushinta ei sisällä lähtösiivousta. Pakollinen lähtösiivousmaksu 99 € lisätään kaikkiin varauksiin.
Liinavaatteet voi tilata tarvittaessa HimosLomilta.

Etäisyydet:HimosCenter vastaanotto 0,3 km
Himos Ravintolat/Himos Hotelli 0,5 km
Himos Areena 0,5 km
Himos Kauppa 0,3 km
Länsi-Rinteet 0,3 km
Pohjois-Rinteet 3,0 km
Golf 0,3 km


Mökkialueen kartta

URL

http://winres.himoslomat.fi/shops/acc/himos/ProductDetails.aspx?d=HLLILY&p=M08&l=fi

Asiakkaiden arviot

Majoituksen keskimääräinen arvio on 3,67. Yhteensä 3 arviota
  
anonyymi 9.4.2019
Nice place to relax with the jacuzzi lake view. The house was nice and clean, had a warm and comfortable feeling there. 3 bathrooms are certainly a good thing and the master bedroom was very cool to have.
Andres 28.2.2019
The house (Villa Lilly) has been worn down, but the prices keep rising. On our arrival on the 24th February 2019 at 16:00 the was a 43 minute queue for the house keys. The house was poorly cleaned, dust rollers laying around at the stair hall on the first floor, huge hair bundels on the tap in the ground floor bathroom, and a funny sour smell in the ground floor bedroom. Definitely not a 4star accommodation as indicated by Himos. We have stayed at the same house 3 years in a row and this year’s stay was probably the last, as the quality is not the same any more and one could definitely get better value with those prices elsewhere.
anonyymi 25.2.2019
"Mökki" on todella tilava ja hyvin varusteltu. Riittävästi makuuhuoneita ja aikuisille oma makuuhuone alakerrassa. Suuti ja toimiva keittiö / ruokatila yhdistelmä. Sauna / pesuhuone tilava ja lapset tykkää porealtaasta todella paljon. Kolme vessaa antaa käyttö mukavuutta todella paljon, kun jokainen voi levittää omat "meikkinsä" näkyville. Viimeisen vuoden aikana ovat astiat, lautaset ja lasit ilmeisesti käytön mukana hajonneet ja uusia ei ole hankittu. (olimme viime vuonna ja silloin astioita oli enemmän) paistin pannu oli poltettu loppuun. Sijainti on todella hyvä, koska matka hissille on noin 300 metriä ja latu kulkee taka "portailta". Jokainen voi mennä ja tulla oman aikataulunsa mukaan.
Kartta
Sulje