Himoslomat Oy | Länsi-Himoksentie 4 42100 Jämsä | +358 (0)20 711 9200 | himoslomat@himoslomat.fi
203, 2 hengen huone
Ominaisuudet

Main Image
1 / 4
 

Luokitus 2
Majoitustyyppi Huoneet
Vuodepaikat 2
Lemmikkieläimet sallittu
Sähkö-tai kaasugrilli tai grillikatos
Pesukone
Internet
Kuivauskaappi
Poreallas
Oma uimaranta
Uimaranta lähellä
Kokoushuvila
Himos-Patalahti Golf Mökkipelioikeus
Mökit alueittain HimosHotelli
  Majoituksen kotisivut

Kuvaus


HimosHotellin päärakennuksen sisääntulokerroksessa sijaitseva 2 hengen huone, jossa on kaksi erillistä vuodetta, televisio, jääkaappi, vedenkeitin, wc ja suihku.



Majoitushinta ei sisällä aamiaista. Aamiainen on tarjolla tiettyina sesonkiaikoina, jolloin sen voi ostaa lisämaksusta. Aamiaisen saatavuuden voit tarkistaa täältä.

Huomioitavaa:


Hotellihuoneissa ei ole ilmastointia.

Hotellimajoittujien vastaanottopalvelut ovat Himos Centerissä, joka sijaitsee noin 200 metrin päässä Himos hotellista.

Yleiset saunat sijaitsevat päärakennuksen alakerrassa ja ovat lämpiminä perjantaina ja lauantaina klo 18-21. Muina aikoina voit lämmittää saunat omatoimisesti.

Hotellin asukkaille on oma pysäköinti hotellin läheisyydessä. Pysäköinti on maksutonta. Pysäköinnissä ei ole lämmityspistokkeita eikä mahdollisuutta sähköauton lataukseen.

Himos Hotelli


Himos Hotellissa on kaksi rakennusta: päärakennus ja Rantakammari. Päärakennuksessa on kahden ja kolmen hengen hotellihuoneita ja edullisia hostellihuoneita. Tupa kitchen & bar palvelee Himos Hotellin sisääntulokerroksessa, ravintolan aukioloajat löydät täältä.

Ravintolatiloissa, aulatiloissa sekä suurimmassa osassa hotellihuoneita toimii wlan-yhteys. Hotellirakennuksissa ei ole suksien säilytys- tai huoltotilaa.


Alueen kartta

URL

http://winres.himoslomat.fi/shops/acc/himos/ProductDetails.aspx?d=HH2203&p=201&l=fi

Asiakkaiden arviot

Majoituksen keskimääräinen arvio on 3. Yhteensä 3 arviota
  
Jysärityttö 9.7.2023
Kaikki tarpeellinen löytyi, jopa pieni jääkaappi joka oli kiva yllätys. Niin ihana henkilökunta että ihan ikävä tulee joka kerta.
Himos hotel 27.9.2021
Hotellin aamiainen huonontunut , mitä aikaisemmin ollut. Enemmän vaihtoehtoja . Tällänen huoneeseen hyvä lisä olisi jääkääppi ,vedenkeitin muuten ihan ok hotellille.
anonyymi 11.7.2021
Huone perussiisti. Pesuhuone pölyinen. Huone todella kuuma kesähelteillä, ei ilmastointia. Pöytätuuletin hieman auttoi. Aamiainen ok, perus tarjonta, oli riittävästi. Henkilökunta mukavaa.
Kartta
Sulje